Udruga astrologa Hrvatske osnovana je 1994. godine s ciljem povezivanja astrologa i svih onih koji se zanimaju za astrologiju

DA10 Ban972x60

Predavanja održavamo subotom od 15:30 - 20:30 sati u prostorijama Centra za ljudska prava, Kralja Držislava 6 (pored traumatološke bolnice u Draškovićevoj).

Subota 14. travanj 2012

15:30 - 16:30 Astrološka radionica

Nakon kompetitivnih igara koje smo do sada organizirali, zaključili smo da ćemo sezonu početi u manje stresnom okruženju. Novo je na programu to što ćemo zajednički, uz višestruko vodstvo, pokušati na razne načine analizirati horoskope ili neke dijelove horoskopa. Dakle zajedničkih ćemo raspravljati o astrološkim primjerima i isprobavati astrološke tehnike...

17:00 - 18:30 Rajki Krešimir: Fukushima

Predavanje će se usredotočiti na astrološke pokazatelje koji su upućivali na nuklearne probleme na početku 2011. Predavanje će obraditi i poveznice između dosadašnjih nuklearnih nezgoda od početka primjene nuklearne energije na Zemlji, preko Černobila pa sve do najnovije nuklearne katastrofe u Fukushimi. Što nama, kao astrolozima, govore sva ta iskustva, i možemo li predvidjeti sljedeću nuklearnu nezgodu?

19:00 - 20:30 Slaven Slobodnjak: Hermesove čestice i planetarna razdoblja

Čestice (gr. kleros) su izvorni naziv za ono što danas znamo pod nazivom arapske točke. No Hermesove čestice su svojevrsna preteča svih ostalih, a ima ih 7 pri čemu svaka odgovara jednom od 7 klasičnih planeta. Jedna od njihovih primjena je i u određivanju važnijih planetarnih razdoblja, pa ćemo u predavanju pogledati kako ih koristiti u prognozama u nečijem životu. Usput ćemo objasniti osnove značenja Čestice Udesa i Duhova (poznatije pod imenom točka sreće i duha).

 

DA10 Ban972x60