Udruga astrologa Hrvatske osnovana je 1994. godine s ciljem povezivanja astrologa i svih onih koji se zanimaju za astrologiju

DA10 Ban972x60

Predavanja održavamo subotom od 15:30 - 20:30 sati u prostorijama Centra za ljudska prava, Kralja Držislava 6 (pored traumatološke bolnice u Draškovićevoj).

Subota 10. ožujak 2012.

15:30 - 16:30 Astrološka radionica

Život Charlieja Chaplina. Pridružite nam se na zajedničkoj radionici, podijelite svoja znanja i naučite nešto novo o cjelokupnom tumačenju horoskopa. Na primjeru Charlieja Chaplina pokušat ćemo otkriti što njegov horoskop kaže o njegovu životu i kako iz današnje perspektive u njegovu horoskopu vidimo njega. Niste li dosada proučavali njegov horoskop, sada je vrijeme da se posvetite tom pitanju... Ili dođite na radionicu i saznajte kako bi drugi riješili tu zagonetku - zašto mu je njegov horoskop dao snagu da osvoji svijet i maksimalno iskoristi svoj talent..

17:00 - 18:30 Mesic Sanja: Razlike i sličnosti između zapadne astrologije i Jyotisha

Danas ćemo se osvrnuti na neke razlike u analizi horoskopa između zapadne astrologije i indijske astrologije ili Jyotisha. Iako je osnova veoma slična, detalji, tehnike i interpretacije se u mnogo čemu razlikuju. U predavanju ćemo porazgovarati o nekim specifičnostima u analizi natalne karte u Jyotishu, poput korištenja planeta,aspekata, zodijaka i dr.

19:00 - 20:30 Julia Pintar: NRAJ - Zeleni pirati, zaštitnici i pastiri

U serijalu novih riječi astrološkog jezika i u skladnu s mojim gorljivim zanimanjem za životinje i njihovu zaštitu, ovom prilikom ćemo kroz nekoliko horoskopa osoba koje su spremne dati život kako bi zaštitili životinje naučiti još ponešto o mogućim načinima iskazivanja astroloških simbola. Uz važnu ulogu Strijelca, Riba i Neptuna, kod čuvara oceana, vidjeti ćemo i važnu ulogu asteroida Diana (zaštitnica životinnja), Hidalga (zaštitnika potlačenih), a provjeriti ćemo i djelovanje Sedne, najdaljeg poznatog nam objekta Sunčevog sustava nazvanog po Inuitskoj boginji zaštitnici morskih stvorenja.

 

DA10 Ban972x60