Udruga astrologa Hrvatske osnovana je 1994. godine s ciljem povezivanja astrologa i svih onih koji se zanimaju za astrologiju

DA10 Ban972x60

Predavanja održavamo subotom od 15:30 - 20:30 sati u prostorijama Centra za ljudska prava, Kralja Držislava 6 (pored traumatološke bolnice u Draškovićevoj).

Subota 14.siječanj 2012

15:30 - 16:30 Astrološka radionica

Nakon kompetitivnih igara koje smo do sada organizirali, zaključili smo da ćemo našu vježbaonicu raditi u manje stresnom okruženju. Novo je na programu to što ćemo zajednički, uz višestruko vodstvo, pokušati povezati četiri biografije s četiri anonimna horoskopa. Dakle zajedničkih ćemo raspravljati o astrološkim primjercima, i isprobavati astrološke tehnike…

17:00 - 18:30 Slaven Slobodnjak: Primjena elemenata u analizi horoskopa

Astrološki elementi su toliko uobičajeni u astrologiji i naizgled toliko samorazumljivi da se o njima gotovo i ne govori. Reći ćemo nešto o povijesti elemenata i kako smo došli do današnjih značenja. Osvrnuti ćemo se na značenja i primjenu elemenata u natalnoj karti od značenja znakova zodijaka, raspored planeta u elementima, velikog trigona, ali i vladarstava trigonima tj. elementima. To su tehnike koje su ključne u analizi karte i veoma su učinkovite u općoj analizi osobe.

19:00 - 20:30 Julia Pintar: Živjeti astrologiju

Mnogi se slažemo oko toga da je astrologija jezik. Simbolički jezik prirode, koja svojim kozmičkim, planetarnim, geološkim, biološkim i tjelesnim cikusima povezuje mikro i makrokzomos, dokazujući postojanje ne samo smislenosti iza naših iskustava već vjerojatno i onog velikog plana kojega bi svi tako rado spoznali. Stoga se astrologijom, kao bilo kojim stranim jezikom, možemo služiti pasivno ili aktivno. Možemo nešto teoretski znati o znacima, planetima i kućama, zaključiti ponešto iz horoskopa o sebi i drugima. Ali isto tako možemo postati i aktivni govornici, koristeći simbolički jezik za neprestanu živahnu komunikaciju sa sobom, svojom okolinom, prirodom i životom u cijelosti. Večeras ćete čuti nešto o tehnikama, načinima i iskustvima života u ritmu sunčevog sustava..

DA10 Ban972x60