Udruga astrologa Hrvatske osnovana je 1994. godine s ciljem povezivanja astrologa i svih onih koji se zanimaju za astrologiju

DA10 Ban972x60

Predavanja održavamo subotom od 15:30 - 20:30 sati u prostorijama Centra za ljudska prava, Kralja Držislava 6 (pored traumatološke bolnice u Draškovićevoj).

Subota 11. prosinac 2010.

15:30 - 16:30 Astrološka igra: Pričvrsti rep magarcu

Ove subote pokušat ćemo vidjeti kako funkcionira nova astrološka igra, treća po redu. Bit će predstavljeno nekoliko horoskopa i nekoliko biografija razmjerno poznatih ličnosti (osim Hitlera – njega smo dovoljno žvakali), a cilj igre bit će povezati biografije s horoskopima. Ime je proizašlo iz popularne američke igre za djecu „Pin the Tale on the Donkey“.

17:00 - 18:30 Krešimir Rajki: Kalendar

Ovim predavanjem nastojati će se prikazati kako se razvio današnji europski kalendar, upoznati ljude koji su na njega utjecali, zašto je takav kakav je te na kakav način se povezuje sa astrologijom. najveći naglasak biti će na početke praćenja vremena u zemljama i narodima koji su okruživali Sredozemlje i čije kulture i razmišljanja su najviše utjecale na naše shvaćanje godine.

19:00 - 20:30 Amika Tomčić: Medicinska astrologija

U ovom predavanju ćemo nešto čuti o bolestima i zdravlju pri analizi natalne karte. Možemo li predvidjeti važnije bolesti i kakva nam upozoronja može dati astrologija u prevenciji fatalnih bolesti. Na primjerima ćemo vidjeti kako funkcioniraju neke od metoda analize.

DA10 Ban972x60