Udruga astrologa Hrvatske osnovana je 1994. godine s ciljem povezivanja astrologa i svih onih koji se zanimaju za astrologiju

DA10 Ban972x60

Predavanja održavamo subotom od 15:30 - 20:30 sati u prostorijama Centra za ljudska prava, Kralja Držislava 6 (pored traumatološke bolnice u Draškovićevoj).

Subota 12. veljače 2011.

15:30 - 16:30 Astrološka igra: Toga dana dogodilo mi se sljedeće…

Nova astrološka igra neinovativnog i netajanstvenog naziva... Radi se o jednom horoskopu s nekoliko različitih karata za određeni trenutak, naprimjer: progresivna, direkcijska, tranzitna i ostale karte koje će opisivat jedan trenutak u životu neke osobe. Trebati će pogoditi što se osobi dogodilo od ponuđenih mogućnosti. Mole se sudionici da radi bolje efikasnosti u sudjelovanju igre predlože koje tehike bi htjeli vidjeti izračunate za predložene primjere.

17:00 - 18:30 Slaven Slobodnjak: Naglašeni planeti u horoskopu

Jedan do temeljnih čimbenika u analizi natalne karte je procjena važnosti planeta. Zato ćemo u ovom predavanju napraviti pregled nekih tehnika koje nam pomažu u procjene. Neke od tih tehnika su nam poznatije (ugaonost, aspektne strukture...), a neke manje poznate (poluzbrojevi, usamljeni planet, Točka Ovna, planetarni obrasci...). Pokušati ćemo vidjeti kako pojedine tehnike utječu na naglašenost planeta i pokušati načiniti neke razlike u načinu na koji su naglašeni.

19:00 - 20:30 Krešimir Rajki: Vodenjak i Ribe

Zadnji dio serije predavanja o astrološkim znakovima. Pozabaviti ćemo se simbolikom i značenjima zadnja dva znaka zodijaka ali i sa ova dva zviježđa koje povezuje simbolika vode i mora.

 

DA10 Ban972x60