Udruga astrologa Hrvatske osnovana je 1994. godine s ciljem povezivanja astrologa i svih onih koji se zanimaju za astrologiju

DA10 Ban972x60

Predavanja održavamo subotom od 15:30 - 20:30 sati u prostorijama Centra za ljudska prava, Kralja Držislava 6 (pored traumatološke bolnice u Draškovićevoj).

Subota 9. lipanj 2011.

15:30 - 16:30 Otvorena tema

Malo ćemo diskutirati o raznim aktualnim temama koje nam se učine interesantnim. Pozvani ste da se uključite.

17:00 - 18:30 Slaven Slobodnjak: Domicil, egzaltacije i Thema Mundi

Domicilna vladarstva su u svakodnevnoj upotrebi svakog astrologa, no egzaltacije (tj. uzvišenja) se gotovo uopće ne koriste. U ovom predavanju ću se pozabaviti fascinantnom vezom domicila i egzaltacije, kao i načinima korištenja istih. Također ćemo vidjeti kakvu ulogu ima karta rođenja Kozmosa, poznatija kao Thema Mundi.

19:00 - 20:30 Julia Pintar: NRAJ - Zeleni pirati, zaštitnici i pastiri 2

Nakon što smo u ožujku kroz klasični horoskop obogaćen novim riječima astrološkog jezika upoznali kapetana Paula Watsona, za kojega se bez pretjerivanja može reći kako je u svojoj karijeri spasio više životinja od bilo koga drugoga, što još uvijek uspješno čini uz pomoć šačice plaćenih entuzijasta i vojske volontera, ovom prilikom ćemo se pozabaviti prvom dramatičnom akcijom koja je lansirala u središte svjetske pažnje dotad malenu i nepoznatu organizaciju nazvanu Greenpeace.

 

DA10 Ban972x60