Udruga astrologa Hrvatske osnovana je 1994. godine s ciljem povezivanja astrologa i svih onih koji se zanimaju za astrologiju

DA10 Ban972x60

Predavanja održavamo subotom od 15:30 - 20:30 sati u prostorijama Centra za ljudska prava, Kralja Držislava 6 (pored traumatološke bolnice u Draškovićevoj).

Subota 13. lipanj 2009.

15:30 - 16:30 Otvorena diskusija

Vidjeti ćemo što će o lipnju biti aktualno pa ćemo to prodiskutirati. A uvijek smo na raspolaganju ukoliko netko ima kakvih pitanja o astrologiji...

17:00 - 18:30 Julia Pintar: Asteroidi u astrološkoj praksi

Kaže se da sve pod kapom nebeskom može svrstati pod jedan od astroloških simbola. Međutim, svijet se mijenja, raste i razvija, postajući sve složeniji zadnjih stoljeća. A svakim novim otkrićem širi se i naša svijest. Postoji razlika između otkrića vanjskih planeta (Uran, Neptun, Pluton) i asteroida, jer asteroidi nisu nešto novo i strano, već svojim kretanjem među unutarnjim planetima prestavljaju drevne arhetipove mnoge od kojih smo zaboravili tijekom tisućljeća patrijarhata. Pojavljivanjem u našoj svjesnosti, asteroidi nam pomažu steći uvid u drame ko¬je čovječanstvo od iskona igra u svojim odnosima s prirodom, drugim ljudima, društvom i samim živo¬tom. Danas ćemo razmotriti kako nam oni pomažu u astrološkoj praksi.

19:00 - 20:30 Amika Tomčić: Uloga uglova u predikcijama

Tranziti i solarni lukovi vanjskih planeta prema uglovima vrata su i prozori koje univerzum otvara nudeći nam mogućnost za slijedeću stepenicu na putu individualnog razvoja. Kako ih razumijeti i najbolje iskoristiti bez fatalističkih stavova i strahova tema je ovoga predavanja - naravno, kroz brojne životne primjere konkretnih horoskopa. Temu ćemo obraditi vodeći se ključnim dogadjajima u životu svih nas poput preseljenja, zasnivanja braka, rastave, rođenja djece, bolesti, promjena unutar karijere i slično.

 

DA10 Ban972x60