Udruga astrologa Hrvatske osnovana je 1994. godine s ciljem povezivanja astrologa i svih onih koji se zanimaju za astrologiju

MERKUR - glasilo Udruge astrologa Hrvatske

Jedini stručni časopis za astrologe od astrologa... Izlazi kvartalno, a članovi UAH-a dobivaju časopis besplatno. Objavljujemo mnogo kvalitetnih članaka domaćih i stranih astrologa, zbog čega je Merkur jedini časopis iz kojeg možete naučiti nešto o astrologiji i astrološkim tehnikama

Ukoliko niste clan Udruge astrologa Hrvatske "Merkur" možete kupiti po cijeni od 35,00 kuna (25 kuna do broja 45) na sastancima ili predavanjima Udruge, te pouzecem (35,00 + poštarina). Za narudžbe se možete javiti na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na na naše kontakt telefone.

Ukoliko postoji više ljudi koji žele primati Merkur moguce je organizirati slanje više Merkura na istu adresu uz količinski popust.

Uvijek smo otvoreni za tekstove domaćih astrologa, pa ukoliko imate tekst za koji mislite da bi se mogao objaviti u "Merkuru" slobodno nas kontaktirajte.

POSEBNA PONUDA!!

Starije godišnje komplete Merkura (do 2011.) možete naruciti po cijeni od 100kn (4 broja: proljece do zime)