Udruga astrologa Hrvatske osnovana je 1994. godine s ciljem povezivanja astrologa i svih onih koji se zanimaju za astrologiju

DA11 Ban972x60

Kao što vidite kreće naša nova rubrika astro bloga u kojem ćemo iznositi naša kratka razmišljanja o astrologiji i svemu što nam padne napamet u vezi nje. A što je zapravo astro-blog za nas...?

Što je blog? Blog su kraći tekstovi koji su nešto osobnije obojeni za razliku od standardnih tekstova. Većina nas ima razna razmišljanja ili opservacije povezane s astrologijom a koja možda nismo stigli obraditi za tekst ili predavanje, a koji ipak mogu biti korisni i zanimljivi čitateljima. To će biti naš blog. Detaljnije i opširnije tekstove ćemo objavljivati u rubrici tekstovi ili u Merkuru.

Za sada krećemo Krešimir Rajki i moja malenkost, Slaven Slobodnjak, sa svojim redovnim rubrikama, a vremenom ćemo vidjeti tko će još biti zainteresiran za pisanje i razmjenu svojih iskustava. Također ćemo koristiti blog za razne korisne informacije u vezi astrologije i UAH-a. Možda i poneki osvrt na naša predavanja, ili astrološku literaturu i slične aktualnosti...

Planiramo barem jednom tjednom imati novi blog, tako da se nadam da ćete redovno svraćati na naše stranice.

Blog ne bi bio blog ako nema interakcije, tako da planiramo i komentare na blogove – samo da malo uhvatimo ritam izlaženja i tehnički pripremimo mogućnost komentara... Dok to ne postavimo uvijek nam možete izravno pisati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DA11 Ban972x60